понеділок, 20 липня 2015 р.

....загадкова Україна..

В козацькому війську їх називали пластунами, на Запорозькій Січі  у них був окремий Пластунівський курінь. Ото ж, кілька фактів про таємничих козаків-характерників:
  1. Корені характерництва сягають у тисячолітню давнину, в часи великого переселення арійських племен в Україну з Індії.
  2. Характерники  вміли використовувати енергію Космосу. Воїн міг змінювати свою подобу, ставати невидимим, читати людські думки, пересуватися по повітрю і воді, через вогонь, до якого він не чутливий, говорити з тваринами.
  3. Характерники були знайомі з властивостями науки. Так, наприклад, поранених козаків лікували, вводячи їх в гіпнотичний транс. Це дозволяло робити складні операції: витягати кулю з тіла чи складати переламані кістки, не використовуючи знеболення.
  4. Характерники досконало знали властивості рослин та вміло їх використовували.
  5. Характерники були невразливі до куль і шабель. Вони концентрували внутрішню енергію у ту частину тіла, куди спрямовувався удар нападника.
  6. Здатність козаків-характерників входити непомітними у ворожий табір або виходити із в'язниці, не порушивши засувів і непоміченими вартовими, й досі не можуть пояснити.
  7. Характерники мали свої школи. Стати характерниками могли лише вибрані. Навіть рідним дітям, коли ті були недостойними і не відповідали необхідним вимогам, передавати секрети характерництва суворо заборонялося.
  8. У характерники готувались дитинства. Термін досить суворого навчання встановлювався індивідуально, залежно від потенціалу учня.
  9. Якщо вчитель вважав, що науку опановано, відбувався ритуал посвячення у характерники.
  10. Після зруйнування Січі характерники заснували Задунайську Січ. Але, не бажаючи служити в турків, найсвідоміша частина запорожців перейшла на службу до Австрійської імперії, у складі якої тоді була Галичина, Поділля, Закарпаття та Буковина.

Немає коментарів:

Дописати коментар