неділю, 7 лютого 2016 р.

...гарного настрою....


Гільдія режисерів Америки визнала "Легенду Г'ю Гласса" найкращим художнім фільмом.
Мексиканський режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту здобув головну нагороду Гільдії режисерів Америки: його кінострічка "Легенда Г'ю Гласса" була визнана найкращим художнім фільмом. Церемонія вручення премій за зняті у 2015 році роботи відбулася у суботу, 6 лютого, у Лос-Анджелесі, повідомляє офіційний сайт Гільдії.
Іньярріту зумів обійти таких конкурентів як Том Мак-Карті з його мелодраматичною картиною "У центрі уваги", Адам Мак-Кея зі кінострічкою "Гра на пониження", Джорджа Міллера, що номінувався зі стрічкою "Шалений Макс: Дорога гніву" та Рідлі Скотта з фільмом "Марсіанин"Торік Іньярріту виборов таку ж саму винагороду Гільдії режисерів Америки за фільм "Бердмен". Нерідко згадана винагорода ставала передвісником майбутнього Оскара..
Як повідомлялося, нещодавно картина "Легенда Г'ю Гласса" була удостоєна "Золотого глобуса" в трьох номінаціях: "найкращий фільм", "найкращий режисер" та "найкращий виконавець чоловічої ролі".
За найкращий драматичний серіал нагороду отримав Девід Наттер, режисер епізоду "Милосердя матері" п'ятого сезону "Гри престолів". Найкращим епізодом комедійного серіалу визнали "Ніч виборів" телесеріалу "Віце-президент", режисер - Кріс Еддісон.
Найкращим документальним фільмом Гільдія визнала "Землю картелів" Метью Хейнемана, а за дебют в ролі режисера нагороджено Алекса Гарленда за стрічку Ex Machina.

Немає коментарів:

Дописати коментар