середу, 14 жовтня 2015 р.

....історична правда....

Дорогі Брати та Сестри, Побратими, Друзі, Воїни Української Повстанської Армії, учасники національно-визвольної боротьби ОУН-УПА, Майдану і захисники України, Дорогий український народе!
У цi буремнi роки боротьби за рідну землю від одвічного нашого ворога маємо здобутки патріотів, борців АТО, які зупинили наступ московсько-донецької хунти і терористів. Нова генерація воїнів у боротьбі за територіальну і державну цілісність нашої країни, її світлого і мирного майбутнього, переймає досвід Української Повстанської Армії. Торжество національної справедливості відновленоі ОУН-УПА визнано воюючою стороною на державному рівні. УПА завжди керувалась принципами християнської моралі, а символічним гаслом було: Бог і Україна понад усе! Нині завдання кожного українця продовжити їхню справу за повне визволення, відстоювати честь і гідність, вболіваючи за долю України. На всю наступну історію розвитку нашої держави «Покрова Пресвятої Богородиці» – це і свято звитяги української армії як спадок наших борців в ті грізні часи визвольних змагань. В нашій пам’яті вояки ОУН-УПА та Герої нашого часу, які йшли на муки й смерть в ім’я Бога і України. Вони були мужніми, хоробрими, чесними, дисциплінованими і пильними. У спільній молитві нині просімо прозріння, миру, єдності і злагоди для всього українського народу. Хай постане держава національної перемоги і справедливості. Цій меті присвятімо своє життя під Покровом Божої Матері, яка вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням!
Друзі, сердечно бажаю Вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизнi , та нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці! Глибокої віри нам, що Україна позбудеться мороку минулих лихоліть і чистим серцем подивиться на свою історію і на своє майбутнє!
Слава Україні! Слава нації! Слава борцям нескореної України!
З глибокою повагою,
Віталій Клим

Немає коментарів:

Дописати коментар