середу, 21 жовтня 2015 р.

Голосуй, або програєш....



 .....сім гіфок з котами, які пояснюють, чому треба прийти на вибори ...


В Україні до сих пір немає єдиного розуміння того, чому прийти на вибори - дуже важливо
25 жовтня Україну чекають місцеві вибори, які пройдуть вперше після російської агресії на сході та з перспективою на майбутню децентралізацію влади. НВ в напівжартівливій манері вирішило пояснити, читачам, чому кожному українцю треба проголосувати.
1. Голосуй або це зроблять за тебе. Поки ти не голосуєш, це роблять виборці, яких підкупили і люди, яким через вік або брак незалежних медіа не вдалося розібратися в ситуації. Те, як вибори вигравали комуністи чи, наприклад, Леонід Черновецький, підтверджує це.

200
Не дай шансу тим, хто маніпулює людьми 


2. Українці звикли звинувачувати владу у всіх негараздах, але голосування - найбільш простий і чесний спосіб змінити владу. Крадії будуть у владі доти, доки ти не вибереш замість них когось іншого.

200_1
В інтересах корупціонерів - заставити виборця думати, що всі політики - однакові



3. "Мій голос нічого не змінить". Просто уявіть, що на ці вибори водночас прийдуть всі, хто до цього так вважав і не ходив голосувати. Цього вистачить для того, щоб дати шанс новим політикам і змінити результат.

200_2
Будь стратегом, дивись на свій голос як на вирішальний 


4. Проголосувати - значить взяти на себе відповідальність за своє майбутнє. Твій голос буде вирішувати , чи з’являться біля твого дому нові дороги та дитсадки, а також чи стане твоє місто туристичним центром чи інвестиційною меккою.

200_3
Сховати голову в пісок і не прийти на вибори – найлегше, що можна зробити 


5. Дай шанс молодим. Зараз балотуються дуже багато молодих лідерів, активістів, волонтерів та учасників війни на Сході. Можливо не всі, але вони готові змінювати державу. Твоє ігнорування виборів позбавить їх такого шансу.

200_4
Дай шанс бути владою молодим, які готові змінювати систему 



6. Україна заплатила дуже високу ціну за те, щоб жити чесно і мати право вибору. Не прийти на вибори означає позбавити себе впливу на історію, та право молодої держави на природній розвиток.

200_5
Голосувати - справа відповідальних, не дай себе обдурити 


7. Голосуй проти продажних політиків. Прийти на вибори і зробити свідомий вибір треба і для того, щоб провчити тих кандидатів, які вважають що гроші на рекламу, підкуп і маніпуляції з соціологією приведуть їх до влади.

200_6
В твоїх силах зробити так, щоб продажні політики не досягли своєї цілі 

Немає коментарів:

Дописати коментар