четвер, 25 червня 2015 р.

...голос совісті..

«Мені здається, чим далі лізтиме Росія, тим швидше наближатиметься до свого кінця, − говорить пан Джемілєв. − Я впевнений, що Україна – це остання авантюра Росії. Це не Чечня. Тут Росія захлинеться. Якщо нині загальне число втрат серед українських вояків 5-6 тисяч загиблих, то в росіян у 2 з половиною рази більше. Ми своїх воїнів ховаємо з почестями, а вони своїх загрібають, як собак»..
«Голос лідера кримських татар є дуже важливим. І те, що сталося в Криму, ні громадська думка, ні політики в Італії не забули"Результат пошуку зображень за запитом "Мустафа Джемілєв"

.24 червня, в італійському парламенті на засіданні комітету із закордонних справ. Головний доповідач − народний депутат України Мустафа Джемілєв − розповів італійським колегам про придушення демократії, переслідування та викрадення активістів і вимушену еміграцію людей з півострова. Оскільки до Криму не пускають міжнародних спостерігачів, тому західній спільноті важливо мати інформацію з перших уст, вважає лідер кримських татар Джемілєв.

Немає коментарів:

Дописати коментар