суботу, 23 травня 2015 р.

Володимир Путін і його команда - шахраї.

Газета Народно-визвольної армії Китаю «Цзефанцзюнь бао» дала зрозуміти, що президент Росії Володимир Путін і його команда - шахраї.
Про це у своїй колонці на сайті Каспаров.ру написав російський політолог Андрій Піонтковський.
За його словами, «Цзефанцзюнь бао» підвела підсумки дискусії з приводу повного ігнорування офіційними ЗМІ Китаю параду на Красній площі 9 травня 2015 року.
«На думку «Цзефанцзюнь бао», Голова Сі вів під час свого візиту в Москву дуже важливі для Китаю переговори з північними варварами, але це зовсім не означає, що китайському телебаченню слід було демонструвати його на параді разом з шахраями», - зазначає Піонтковський.Картинки по запросу путін і китай
Слід зазначити, що лідер Китаю Сі Цзіньпін 9 травня перебував весь час поряд з Путіним.
«Виходить, Кіплінг дарма говорив, що Захід і Схід ніколи не зійдуться. А ось і зійшлися в своєму гидливому відношенні до путінського режиму. Цікаво, що вся ця кремлівська гоп-компанія збирається у вересні до Пекіну на ювілей Перемоги у другій світовій війні. А раптом редакція «Цзефанцзюнь бао» виділить там для них одну військову вантажівку і відвезе в ній блідопиких шахраїв на стадіон у перерві футбольного матчу», - додав політолог.

Немає коментарів:

Дописати коментар